ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: 47.000 ευρώ στη διάθεση των προέδρων των κοινοτήτων του Δήμου

Αυξημένα είναι φέτος τα ποσά των πάγιων προκαταβολών που διαθέτει ο Δήμος Ιεράπετρας στους προέδρους των κοινοτήτων. Συνολικά διατίθενται 47.000€ από τα οποία 6.000€ προορίζονται για την κοινότητα της Ιεράπετρας και τα 41.000€ για τις άλλες κοινότητες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ενημερώθηκε από την  αντιδήμαρχο κα Χρύσα Χατζημαρκάκη για διαδικαστικά θέματα επί των παγίων και δήλωσε: «Ως Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που επιδιώκουμε και έχουμε με τους προέδρους των κοινοτήτων συνεχίζουμε να παρέχουμε για ακόμα μία χρονιά τις πάγιες προκαταβολές.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η χρήση της πάγιας προκαταβολής διευκολύνει το απαιτητικό έργο των προέδρων δίνοντάς τους ένα ισχυρό εργαλείο για να ικανοποιήσουν αιτήματα και να λύσουν σε άμεσο χρονικό διάστημα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Ευχαριστώ όλους τους προέδρους για τη συνεργασία και για την προσπάθεια που καταβάλλουν και συνεχίζουμε δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ισότιμη κάλυψη αναγκών ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες κοινότητες».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button