Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: 340.000 ευρώ για την ανανέωση του στόλου των μηχανημάτων

Ιεράπετρα: 340.000 ευρώ για την ανανέωση του στόλου των μηχανημάτων

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Με τέσσερα νέα μηχανήματα έργου και εξοπλισμό ενισχύθηκε πρόσφατα ο στόλος των οχημάτων του Δήμου Ιεράπετρας. Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες Καθαριότητας, Ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, πρασίνου, πολιτικής προστασίας και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου εξοπλίστηκαν με ένα φορτηγό ανατρεπόμενο, έναν ερπυστριοφόρο εκσκαφέα, ένα σάρωθρο με κάδο περισυλλογής, έναν τροχό και λοιπά εξαρτήματα κι εξοπλισμό για μηχανήματα (κόστος 192.315,4€).

Επιπλέον, η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 150.000€ από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείο Εσωτερικών για την Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών στον Δήμο Ιεράπετρας για την ενίσχυση του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος.

mechanical adv 2021

Ο κ. Καλαντζάκης, Δήμαρχος Ιεράπετρας, ανέφερε σχετικά: «Ενδυναμωμένες υπηρεσίες συνεπάγονται περισσότερο ικανοποιημένους δημότες.

apostolakis adv 2

Προμηθευτήκαμε, παραλάβαμε και ενσωματώσαμε ήδη τα τέσσερα νέα οχήματα στην καθημερινότητα των υπηρεσιών όπου αξιοποιούνται διευκολύνοντας σημαντικά το έργο των εργαζομένων και ενισχύοντας, βελτιώνοντας και επιταχύνοντας τις υπηρεσίες που παρέχονται στους πολίτες. 

Επιπλέον, ανταποκριθήκαμε στην ανάγκη της υπηρεσίας καθαριότητας για νέα οχήματα χωρίς φθορές λόγω παλαιότητας και ασφαλέστερα για το εργαζόμενο προσωπικό και ενισχύουμε το στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου με νέα, σύγχρονα οχήματα με λιγότερες εκπομπές ρύπων και μικρότερη κατανάλωση καυσίμων.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε νέα οχήματα που θα εξυπηρετούν καλύτερα την καθημερινότητα των δημοτών». 

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-