ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: 19χρονος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο με μηχανήΜε το… καλημέρα της εβδομάδας αλλά και της ημέρας, σοβαρό τροχαίο ατύχημα  στον Κουτσουρά Ιεράπετρας.

Ένας άντρας που επέβαινε σε μηχανή, τραυματίστηκε τα ξημερώματα, όταν η μηχανή του βγήκε εκτός πορείας και ανετράπη με αποτέλεσμα ο 19χρονος να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και εκεί οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

«Ο νεαρός έφθασε στο νοσοκομείο μας μετά τις 5 το πρωί της Δευτέρας , με κρανιοεγκεφαλικές, θωρακικές και κοιλιακές κακώσεις και ήταν αιμοδυναμικά ασταθής»,  ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr , ο Διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ Καλλιονάκης.

swell adv 2021

Η κατάσταση της υγείας του ήταν  εξαρχής σοβαρή, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς να λάβουν την απόφαση να μεταφερθεί άμεσα  στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών τραυμάτων του.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος που οδήγησαν στον βαρύτατο τραυματισμό του 19χρονου αλλοδαπού, παραμένουν αδιευκρίνιστα.

(φωτογραφία αρχείου)


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button