Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙερά αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως

Ιερά αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Η Ορθόδοξος Εκκλησία αντιμετώπιζε πάντοτε τις λοιμικές ασθένειες και τις πανδημίες ακολουθούσα τις ιατρικές υποδείξεις και την γνώμη των καθ’ ύλην αρμοδίων. Πέραν τούτου όμως, διδασκόμενη από την Αγία Γραφή και την σύνολη εμπειρία της, διέβλεπε πάντοτε και την πνευματική διάσταση των δοκιμασιών της ζωής και εκζητούσε το Θείον Έλεος για να τις ξεπεράσει, ταίς πρεσβείαις της Θεοτόκου και πάντων των Αγίων.

Η θαυματουργική επέμβαση του Αγίου Χαραλάμπους, ειδικώτερα, στην εξάλειψη επιδημιών, έχει μνημειωθεί σε ολόκληρη την Πατρίδα μας με αναρίθμητους ναούς, πολλοί εκ των οποίων κοσμούν και τον τόπο μας. Πολλά είναι τα θαύματα και οι διηγήσεις που έχουν καταγραφεί από ιστορικούς και διασώζονται στην προφορική παράδοση.

mechanical adv 2021

Εφέτος, λόγω των έκτακτων υγειονομικών μέτρων που επεβλήθησαν στον Δήμο Αγίου Νικολάου, οι εύσεβείς χριστιανοί δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς για να τιμήσουν τον Άγιο Χαράλαμπο. Για το λόγο αυτό το εσπέρας της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου 2021, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως από τις 7.00 μμ έως τις 12.30 πμ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον ευλογημένο λαό μας να μετάσχει προσευχητικώς από τις οικίες του. Διά της νοεράς προσευχής θα παρακαλέσουμε από κοινού τον Άγιο να μας λυτρώσει από την πανδημία.

apostolakis adv 2

Η Ιερά Αγρυπνία θα μεταδοθεί από την μπάντα των FM 90,1 και από τη διαδικτυακή διεύθυνση in.icss.com.gr

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble