ΚΡΗΤΗ

Ιδρύεται εταιρεία λαϊκής βάσης για την ενέργεια στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Η υπογραφή της ιδρυτικής πράξης για την Κρητική Εταιρεία Λαϊκής Βάσης για την Ενέργεια (ΑΕ), θα γίνει την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στις 17:00 και την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 στην Κάνδανο (πρώην Δημαρχείο) στις 11:00
Ύστερα από τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών της Κρήτης, σχετικά με τα οφέλη από τις ήπιες μορφές ενέργειας, τόσο για το φυσικό περιβάλλον όσο και για τον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης, η Τράπεζα Χανίων και η ΕΤΑΝΑΠ προχωρούν στην ίδρυση της πρώτης Εταιρείας Λαϊκής Βάσης για την Ενέργεια (ΑΕ) στην Κρήτη.

Η μέχρι σήμερα διεθνής εμπειρία, δεδομένου ότι στην Ευρώπη λειτουργούν επιτυχώς πάνω από 2400 ενεργειακοί συνεταιρισμοί, αλλά και η οικονομική και διαχειριστική εμπειρία των δύο παραπάνω υγιών συνεταιριστικών δράσεων στην κοινωνία της Κρήτης, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της νέας αυτής πρωτοβουλίας. Η  υπογραφή της ιδρυτικής πράξης για την Κρητική Εταιρεία Λαϊκής Βάσης για την Ενέργεια (ΑΕ), θα γίνει την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στις 17:00 και την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 στην Κάνδανο (πρώην Δημαρχείο) στις 11:00.

caffeine adv2020b

Η παρουσία αυτής της νέας δράσης στην Κρήτη θα δώσει μία διαφορετική προσέγγιση στον όλο προβληματισμό για τις ΑΠΕ και θα οριοθετήσει κάθε κακόβουλη και ωφελιμιστική ενέργεια ξένων συμφερόντων στη Μεγαλόνησο.

Η παρουσία όλων είναι αποφασιστικής σημασίας για το ενεργειακό μέλλον της Κρήτης, ενώ παράλληλα θα καθορίσει τις δράσεις και τα επόμενα βήματα της Εταιρείας για το το άμεσο συμφέρον της τοπικής κοινωνίας και το «κοινόν των Κρητών».

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button