Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗ τοπική διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών, για την αγορά του...

Η τοπική διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ενωσης Αστυνομικών, για την αγορά του μηχανήματος ανίχνευσης φλεβών

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου (και όχι η Ένωση Αστυνομικών Λασιθίου που παραπέμπει στην συνδικαλιστική Ένωση του Νομού μας),  στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων –  δραστηριοτήτων της μαζί  με τον Ιατρικό σύλλογο Λασιθίου, προβήκαμε στην αγορά – δωρεά στην Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λασιθίου εξειδικευμένου μηχανήματος ανίχνευσης φλεβών, προκειμένου αναβαθμίσουμε της παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας.

Αναφορικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του προαναφερόμενου Νοσοκομείου, θα θέλαμε να επισημάνουμε, ότι το κόστος αγοράς (μερικών χιλιάδων ευρώ) του μηχανήματος ανίχνευσης φλεβών, ξεπερνά κατά πολύ την πρόταση που μας είχε γίνει για αγορά κομοδίνων στην χειρουργική κλινική.

mechanical adv 2021

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προερχόντουσαν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα που είχε πραγματοποιήσει με επιτυχία η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεθνούς  Ενώσεως  Αστυνομικών Τ.Δ. Λασιθίου με την αντίστοιχη ομάδα του Λιμενικού Σώματος Αγίου Νικολάου και η αρχική πρόταση της Ένωσης μας ήταν η αγορά μόνο Ιατρικού εξοπλισμού που θα αναβάθμιζε τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Ποδοσφαιρικός Αγώνας για ανάλογο σκοπό είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2016 και για το Νοσοκομείο της Σητείας.

apostolakis adv 2

Η απόφαση για την αγορά του εν λόγω μηχανήματος πάρθηκε στο γραφείο της κυρίας Σπινθούρη Μαρίας παρουσία της ιδίας και της διευθύντριας της παιδιατρικής κλινικής κυρίας Μανιουδάκη-Νικολαράκη Αργυρής κατόπιν πρωτοκολλημένου αιτήματος της Παιδιατρικής κλινικής το οποίο και έλαβε γνώση ο Πρόεδρος της Ένωσης μας.

Παρουσία της κυρίας Σπινθούρη Μαρίας η προαναφερόμενη διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής μας γνωστοποίησε ότι επειδή το κόστος του πιστοποιημένου – επαγγελματικού μηχανήματος  ξεπερνά κατά πολύ το ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ανάλογο μέρος χρημάτων θα διαθέσει και ο Ιατρικός σύλλογος Λασιθίου.

Αναφορικά με τον ιδιαίτερο δεσμό μας με την παιδιατρική κλινική, σας γνωρίζουμε ότι γνώμονας μας είναι η αναβάθμιση παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους μικρούς ασθενείς πράγμα το οποίο δεν αποκλείει την χρήση του εν λόγω μηχανήματος και σε άλλες ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας.

Από την μεριά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλλαν στην διεξαγωγή του προαναφερόμενου ποδοσφαιρικού αγώνα, ο οποίος ήταν καθαρά και μόνο για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και τους πολίτες του Νομού μας οι οποίοι συμμετείχαν στην παραπάνω εκδήλωση.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου θα είναι αρωγός και στο μέλλον όμοιων δράσεων που σκοπό έχουν την εθελοντική προσφορά  προς την κοινωνία του Λασιθίου.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-