ΚΡΗΤΗ

Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή ενισχύει το νοσοκομείο της Σητείας

 O Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, αισθάνεται την ανάγκη να διευκρινίσει:

«Κάθε δωρεά που συντελεί στην ενίσχυση των δομών του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, γίνεται αποδεκτή. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού αυτό προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου. Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αποφάσισε, να ενισχύσει το Νοσοκομείο σε αυτή την κρίσιμη περίοδο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αποδεχτήκαμε την προσφορά, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα προβλήματα που προκαλεί η υγειονομική κρίση αποδεικνύονται τεράστια ,δεν αντιμετωπίζονται μόνο με τους δημοσιονομικούς πόρους σε μια εποχή οικονομικής δυσπραγίας και αναμφίβολα απαιτούν την συμβολή και την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου.

Ο Σύλλογος, ενισχύεται όλο το διάστημα της λειτουργίας του, από τις δωρεές των κατοίκων της Σητείας Κάποιοι τις προσφέρουν ακόμα και από το υστέρημα τους, για να ενισχυθεί και να θωρακιστεί το Νοσοκομείο μας .

Μαζί επιτύχαμε πολλά.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Αυταπόδεικτα, εκ φύσης και θέσης, είμαστε με τον κόσμο της Σητείας.

Συμμεριζόμαστε πλήρως τις ανησυχίες και τις ενστάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας για τα έργα που σχεδίαζε να εγκαταστήσει στην περιοχή μας η εν λόγω εταιρεία.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να λειτουργήσουμε χωριστά από τους σταθερούς υποστηριχτές μας, τους κατοίκους της πόλης μας.

Εν κατακλείδι η αποδοχή της δωρεάς δεν σημαίνει παραδοχή και συμμέτοχη στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της ΤΕΡΝΑ όσο αφορά την περιοχή μας,

Βρισκόμαστε σταθερά διπλά στους συμπολίτες μας για το θέμα αυτό..»

Σχετικά άρθρα

Back to top button