ΚΡΗΤΗ

Η πρώτη συνάντηση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με τον αστυνομικό διευθυντή ΛασιθίουΠραγματοποιήθηκε, την 01/04/2020 συνάντηση του Προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιου και του Γενικού Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ της Ένωσής μας, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου Α/Δ κ. ΚΑΖΑΜΙΑ Εμμανουήλ και τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Λασιθίου Α/Υ’ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Σταύρου, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου.

Η Ένωση μας, αφού πρώτα τους συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους και τους ευχήθηκε μια γόνιμη θητεία, παρουσίασε τους στόχους και τις ενέργειες της Ένωσης μας για διάφορα θέματα που απασχολούν το αστυνομικό Προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πέραν των άλλων, τέθηκε από μέρος μας, η αναγκαιότητα για την μεταστέγαση του Α.Τ. Σητείας και του Α.Σ. Οροπεδίου Λασιθίου σε νέα σύγχρονα κτίρια, η επισκευή του κτιρίου που στεγάζει της Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ιεράπετρας, καθώς και την αναγκαιότητα για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο, ώστε να πληρούν όσο το δυνατόν τις απαραίτητες προδιαγραφές για την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.

Στη συνέχεια συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα σχετικά με την πανδημία (covid-19) και για τα μέτρα προφύλαξης των συναδέλφων μας και ζητήθηκε ο εφοδιασμός των Υπηρεσιών του Νομού με υγειονομικό υλικό.

swell adv 2021

Αναφερθήκαμε στις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό κυρίως των αλεξίσφαιρων γιλέκων, τα δε κράνη της Διμοιρίας Υποστήριξης της Δ.Α. Λασιθίου, είναι παλαιού τύπου, τα οποία με την παρέλευση των χρόνων έχουν υποστεί φθορές και κρίνεται αναγκαία η άμεση αντικατάστασή  τους καθόσον παύουν να είναι λειτουργικά. Ακόμα συζητήθηκαν οι ενέργειες μας προς την Πολιτική Ηγεσία προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της απροθυμίας υπηρέτησης στο νομό μας εξαιτίας αντικειμενικών δυσκολιών και προβλημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν όσοι θα ήθελαν να υπηρετήσουν στο νησί, όντας από άλλες περιοχές της χώρας,  προτείνοντας την ένταξη του Αστυνομικού Προσωπικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, στις κατηγορίες του αστυνομικού προσωπικού που απολαμβάνουν ειδικών κινήτρων, έτσι ώστε να γίνει πόλος έλξης στις μεταθέσεις.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τέλος, αναφερθήκαμε στην έλλειψη σε Αστυνομικό προσωπικό των Υπηρεσιών του Νομού και ζητήθηκε η ενίσχυση τους και κυρίως του Τ.Α.Ε. Λασιθίου προκειμένου ανταποκριθούν στις διαρκώς αυξανόμενες Υπηρεσιακές Ανάγκες του Νομού.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής με ενδιαφέρον άκουσε τις θέσεις της Ένωσής μας, τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί όσο και για τους μελλοντικούς στόχους, δηλώνοντας ότι θα εξετάσει σοβαρά όλα όσα του τέθηκαν. Τέλος ανέφερε την προθυμία του για περαιτέρω συνεργασία και συνεχή επικοινωνία προκειμένου να βελτιωθεί η υπηρεσιακή ζωή του αστυνομικού σε συνδυασμό με την όσο δυνατόν άριστη αστυνόμευση του Νομού μας.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button