ΚΡΗΤΗ

Η Πρέσβειρα Ειρήνης του ΟΗΕ Δρ. Jane Goodall επισκέφθηκε την Περιφέρεια Κρήτης (video)

Με τη διεθνούς φήμης πρωτευοντολόγο, ηθολόγο και Πρέσβειρα Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών Dr. Jane Goodall συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η κα Γκούνταλ επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη συνοδευόμενη από τα ηγετικά στελέχη του επίσημου γραφείου της στην Ελλάδα με την επωνυμία, Jane Goodall’s Roots & Shoots Greece, το οποίο λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική οργάνωση από το 2017.

Η Πρέσβειρα Ειρήνης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την στήριξη του έργου που επιτελεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, και για την αποψινή διοργάνωση στην οποία η Περιφέρεια Κρήτης και το Jane Goodall Roots & Shoots Greece μαζί με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης φιλοξενούν την διάσημη καθηγήτρια που προωθεί δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και των ζώων.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε την Πρέσβειρα και επεσήμανε πως αποτελεί μεγάλη τιμή η παρουσία της στο νησί, ενώ της δώρισε δύο λευκώματα. Το λεύκωμα προβολής «η Κρήτη της καρδιάς μας» καθώς και το περιβαλλοντικό λεύκωμα που δημιούργησε η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τίτλο «Κρήτη: Ένα νησί μία ήπειρος».

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close