ΚΡΗΤΗ

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει έμπρακτα της μικρομεσαίες επιχειρήσειςΤελευταία ενημέρωση:

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω των Ευρωπαϊκών Πόρων και των Εθνικών Πόρων, και αυτό το έχει αποδείξει έμπρακτα καθώς την προηγούμενη Προγραμματική Περίοδο του ΕΣΠΑ εντάχθηκαν στο πρόγραμμα 1023 μικρές επιχειρήσεις. Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο του δωρεάν εκπαιδευτικού σεμιναρίου που πραγματοποίησε στο Ηράκλειο η COSMOTE για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με θέμα «Grow Your Business-Digital Training».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφερόμενος στην σημαντικότητα της εκδήλωσης έδωσε συγχαρητήρια στα στελέχη της Cosmote για την διοργάνωση του σεμιναρίου που στοχεύει στη στήριξη των επιχειρηματιών να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες της ψηφιακής εποχής, να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να γνωρίσουν τα «digital εργαλεία» με τα οποία θα μπορέσουν να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους:

Συγκεκριμένα ο κ. Αρναουτάκης στην δήλωση του στα ΜΜΕ, ανέφερε:

«Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία της Cosmote που πραγματοποιεί στη Κρήτη στηρίζοντας έμπρακτα την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Πρέπει να δούμε την επιχειρηματικότητα πρέπει να δούμε πώς βελτιωνόμαστε όλοι.  Από πλευράς της Περιφέρειας καταβάλλομαι  κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο από Ευρωπαϊκούς πόρους όσο και από εθνικούς να μπορούν οι επιχειρήσεις μας να γίνουν καλύτερες, ανταγωνιστικότερες. Διαθέτουμε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και αναφέρομαι σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο η Κρήτη είχε 1023 μικρές επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα και φιλοδοξούμε ακόμα περισσότερες στη νέα προγραμματική περίοδο, είναι το πρόγραμμα μέχρι 300.000. Υπάρχει λοιπόν δυναμική ανάπτυξης στο νησί μας, εμείς θέλουμε την επιχειρηματικότητα γιατί δημιουργεί θέσεις εργασίας και αυτή η πρωτοβουλία της Cosmote αξίζει συγχαρητήρια»

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close