ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Η ΠΕΔ Κρήτης στο πλευρό των αγροτών

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης με την συμμετοχή των κ.κ. Γιάννη Κουράκη, Γιώργου Μαρινάκη, Γιάννη Μαλανδράκη, Μανόλη Κοκοσάλη  και  Νίκου Κοκκίνη

Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν σήμερα την Εκτελεστική Επιτροπή ήταν και τα θέματα των Αγροτών της Κρήτης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

“ΧΡΥΣΟΣ

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση τέθηκαν τα ζητήματα των αγροτικών αποζημιώσεων, η τροποποίηση της ΚΥΑ, η κατανομή των βοσκοτόπων, η ενεργοποίηση των δικαιωμάτων του αγροτικού κόσμου, αλλά και η παρατηρούμενη περαιτέρω μείωση των επιδοτήσεων, κ.α..

Η  Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης στηρίζει τους Αγρότες και τους Κτηνοτρόφους μας στον διεκδικητικό τους αγώνα για την άρση των εις βάρος τους αδικιών και καλεί την Κυβέρνηση να αναθεωρήσει άμεσα όσες αποφάσεις της έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του Αγροτικού κόσμου του νησιού μας, ο οποίος χρειάζεται πολύπλευρη στήριξη για να αντιμετωπίσει τα συσσωρευμένα προβλήματά του.

“IN_AND_OUT

Η ΠΕΔ Κρήτης  βρίσκεται αταλάντευτα στο πλευρό των Αγροτών στηρίζοντας την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button