ΚΡΗΤΗ

Η οδική σύνδεση Οροπεδίου Λασιθίου προς Άγιο Νικόλαο μέσω κόμβου ΜαλίωνΣυνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου  Γιάννη Στεφανάκη, παρουσία των Αντιδημάρχων Γιώργου Στρατάκη και Δημήτρη Τζιράκη, όπου έγινε ενημέρωση από τον διευθυντή της διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του ΒΟΑΚ Γιώργο Αγαπάκη, σχετικά με τον κόμβο Μαλίων και την οδική σύνδεση του δρόμου «Οροπέδιο Λασιθίου Κράσι έξοδος προς Άγιο Νικόλαο» και αντίστροφα.

Μέχρι σήμερα,  στο κόμβο Μαλίων δεν υπάρχει έξοδος προς Άγιο Νικόλαο αλλά ούτε και είσοδος , με αποτέλεσμα όλα τα οχήματα να οδηγούνται μέσα από τα Μάλια ή αναγκάζονται να κάνουν αναστροφή πάνω στον εθνικό δρόμο με ότι κίνδυνοι υπάρχουν.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο κ. Αγαπάκης ενημέρωσε ότι η μελέτη για την παραπάνω οδική σύνδεση του  Κόμβου προς και από Άγιο Νικόλαο έχει τελειώσει ,και έχει λάβει τις απαιτούμενες εγκρίσεις. Επίσης έχει συνταχθεί Τεχνικό Δελτίο για την σχετική χρηματοδότηση ύψους 650.000 ευρώ  και έχει αποσταλεί προς τη Δ/νση Προϋπολογισμού Δημοσιονομικών Αναφορών του Υ.ΥΠΟ.ΜΕ   προκειμένου να ενταχθεί στο Π.Δ.Ε να χρηματοδοτηθεί και να υλοποιηθεί.

«Επιτέλους πρέπει να ολοκληρωθεί η οδική σύνδεση με τον Αγ. Νικόλαο μέσω του κόμβου Μαλίων και θα πρέπει η Πολιτεία να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του οδικού έργου, όπως επίσης να ολοκληρωθούν τα αποχετευτικά, βιολογικά δίκτυα για το σύνολο του δήμου  και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών από τον ΟΑΚ, καθώς είναι συμβατική υποχρέωση της Πολιτείας λόγω της απορροής των υδάτων στον Αποσελέμη» ανέφερε ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button