Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗ οδική σύνδεση Οροπεδίου Λασιθίου προς Άγιο Νικόλαο μέσω κόμβου Μαλίων

Η οδική σύνδεση Οροπεδίου Λασιθίου προς Άγιο Νικόλαο μέσω κόμβου Μαλίων

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου  Γιάννη Στεφανάκη, παρουσία των Αντιδημάρχων Γιώργου Στρατάκη και Δημήτρη Τζιράκη, όπου έγινε ενημέρωση από τον διευθυντή της διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του ΒΟΑΚ Γιώργο Αγαπάκη, σχετικά με τον κόμβο Μαλίων και την οδική σύνδεση του δρόμου «Οροπέδιο Λασιθίου Κράσι έξοδος προς Άγιο Νικόλαο» και αντίστροφα.

Μέχρι σήμερα,  στο κόμβο Μαλίων δεν υπάρχει έξοδος προς Άγιο Νικόλαο αλλά ούτε και είσοδος , με αποτέλεσμα όλα τα οχήματα να οδηγούνται μέσα από τα Μάλια ή αναγκάζονται να κάνουν αναστροφή πάνω στον εθνικό δρόμο με ότι κίνδυνοι υπάρχουν.

mechanical adv 2021

Ο κ. Αγαπάκης ενημέρωσε ότι η μελέτη για την παραπάνω οδική σύνδεση του  Κόμβου προς και από Άγιο Νικόλαο έχει τελειώσει ,και έχει λάβει τις απαιτούμενες εγκρίσεις. Επίσης έχει συνταχθεί Τεχνικό Δελτίο για την σχετική χρηματοδότηση ύψους 650.000 ευρώ  και έχει αποσταλεί προς τη Δ/νση Προϋπολογισμού Δημοσιονομικών Αναφορών του Υ.ΥΠΟ.ΜΕ   προκειμένου να ενταχθεί στο Π.Δ.Ε να χρηματοδοτηθεί και να υλοποιηθεί.

apostolakis adv 2

«Επιτέλους πρέπει να ολοκληρωθεί η οδική σύνδεση με τον Αγ. Νικόλαο μέσω του κόμβου Μαλίων και θα πρέπει η Πολιτεία να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του οδικού έργου, όπως επίσης να ολοκληρωθούν τα αποχετευτικά, βιολογικά δίκτυα για το σύνολο του δήμου  και την ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών από τον ΟΑΚ, καθώς είναι συμβατική υποχρέωση της Πολιτείας λόγω της απορροής των υδάτων στον Αποσελέμη» ανέφερε ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble