ΚΡΗΤΗ

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα αποφασίσει ποιοι θα είναι υποψήφιοι στην Κρήτη

Ενδιαφέρουσε εξέλιξη και για τη ΝΔ και για την Κρήτη. Ο κ.Μητσοτάκης προχώρησε σε μία κίνηση με έντονη εσωκομματική σημασία που για την Κρήτη αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Επικεφαλής της ΝΔ για την Κρήτη αναλαμβάνει η Ντόρα Μπακογιάννη. Η αδερφή του αρχηγού και πρώην υπουργός ξέρει όσο κανένας άλλος- ή έμαθε το 2010 τουλάχιστον- πρόσωπα και πράγματα για την Κρήτη όσο κανένας άλλος και αναλαμβάνει την ευθύνη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης “μοίρασε” την επικράτεια στους επικεφαλής των τομέων της ΝΔ με στόχο την προετοιμασία του κόμματος ενόψει των εθνικών και αυτοδιοικητικών καλπών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία επιτροπή εκλογικού αγώνα. Ανάμεσα στις αρμοδιότητες που έχουν οι τομεάρχες είναι να καταθέσουν και προτάσεις για πρόσωπα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια τόσο των δημοτικών όσο και των εθνικών εκλογών.

Συγκεκριμένα: – Κρήτη Ντόρα Μπακογιάννη – Ανατολική Μακεδονία Νίκος Δένδιας, Γιώργος Γεωργαντάς – Αττική Γιάννης Βρούτσης, Κώστας Καραμανλής, Χρήστος Σταϊκούρας, Γιάννης Πλακιωτάκης – Βόρειο Αιγαίο Μάνος Κόνσολας – Δυτική Ελλάδα Βασίλης Κικίλιας – Δυτική Μακεδονία Φωτεινή Αραμπατζή, Κώστας Σκρέκας – Ήπειρος Νίκη Κεραμέως, Όλγα Κεφαλογιάννη – Θεσσαλία Άδωνις Γεωργιάδης – Ιόνια Βασίλης Οικονόμου – Κεντρική Μακεδονία Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος – Νότιο Αιγαίο Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης – Πελοπόνησσος Μάκης Βορίδης, Γιώργος Κουμουτσάκος – Στερεά Ελλάδα Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Back to top button
Close