ΚΡΗΤΗ

Ι. Μητρόπολη Πέτρας και Χερρονήσου: Προσοχή στις οικονομικές ενισχύσεις που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά της

Η Ιερά Μητρόπολις Πέτρας και Χερρονήσου, όπως όλοι γνωρίζετε, προσπαθεί διαρκώς με τις ελάχιστες δυνατότητες που διαθέτει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Φιλανθρωπικών και Προνοιακών δομών της, στη λειτουργία των Σχολών της και σε κάθε εμπερίστατο συνάνθρωπό μας που προσέρχεται σε αυτή ζητώντας την βοήθειά της.

Παράλληλα, φροντίζει για την ανακαίνιση των Ιερών Ναών και των Εκκλησιαστικών της Μνημείων, που είναι πολυάριθμα στην Περιφέρειά της.

caffeine adv2020b

Υπογραμμίζουμε ότι σε κανέναν δεν έχει ανατεθεί το δικαίωμα, είτε εγγράφως είτε προφορικώς, να συλλέγει χρήματα χρησιμοποιώντας το όνομα της Ιεράς Μητροπόλεως, του Μητροπολίτου, των συνεργατών του ή των Ιερέων. Αυτό, η Εκκλησία το πράττει, μόνο μέσα από την Διοίκησή της, με διαφανείς διαδικασίες και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν ο λαός της χρειάζεται την στήριξή της. Οι πρωτοβουλίες αυτές, όπως η διεξαγωγή του Εράνου Αγάπης που πραγματοποιείται κατ’ έτος με την συνδρομή των Ιερέων και των Μελών των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών, ανακοινώνονται δημοσίως με Εγκυκλίους ή Ανακοινώσεις που φέρουν την σφραγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου.

Εφιστούμε την προσοχή σας, ιδιαιτέρως στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ώστε να μη σας προσεγγίζουν πρόσωπα για να αποσπάσουν οικονομική ενίσχυση ή ο,τιδήποτε άλλο, χρησιμοποιώντας το όνομα της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου.

neratzoulis neo

εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button