ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς για το χειμώνα

Τη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για… καλοκαιρινές διακοπές κατά την διάρκεια του χειμώνα δημοσίευσε η βρετανική έκδοση της «βίβλου» του ταξιδιού Conde Nast Traveller, ανάμεσα στις προτάσεις της οποίας φιγουράρει και ένα ελληνικό νησί.

Ο ταξιδιωτικός συντάκτης του περιοδικού μεταξύ άλλων προορισμών διέκρινε και την Κρήτη, η οποία κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου, όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στο δημοσίευμα, χαρακτηρίζεται για τις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, οι οποίες κυμαίνονται από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

caffeine adv2020b

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη Κρήτη προτείνεται από τον David Annand για τους λάτρεις της χειμερινής κολύμβησης αλλά και των θαλάσσιων σπορ, όπως είναι το surfing, με τις παραλίες του νησιού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος, να είναι σχεδόν άδειες.

Ακόμη ένα στοιχείο που σίγουρα αποτελεί θέλγητρο για τον ταξιδιώτη, σύμφωνα με το άρθρο, και το γεγονός ότι οι δημοφιλείς αρχαιολογικοί χώροι του νησιού δεν συνωστίζονται από κόσμο, όπως συμβαίνει τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου.

neratzoulis neo

Δείτε ολόκληρη τη λίστα του Conde Nast Traveller:

Μάλτα

Κανάρια Νησιά, Ισπανία

Μαδέρα, Πορτογαλία

Αζόρες, Πορτογαλία

Κύπρος

Κρήτη

Σικελία, Ιταλία

Αττάλεια, Τουρκία

Algarve, Πορτογαλία

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button