ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη διεκδικεί τα ανταποδοτικά που δικαιούται για τα έργα ενέργειας

Για τις δεσμεύσεις του Υπουργού Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου αναφερόμενος στις δεσμεύσεις της πολιτικής ηγεσίας, τόνισε πως έγινε αποδεκτό από τον Υπουργό, το αίτημα για αντισταθμιστικά οφέλη στο Μαλεβίζι καθώς και για το κλείσιμο του εργοστασίου των Λινοπεραμάτων με την ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης. Ο κ. Μποκέας εξήγησε παράλληλα πως η θέση και η διεκδίκηση του Δήμου για το σταθμό μετατροπής είναι να εγκατασταθεί στην Κορακιά.

caffeine adv2020b

Ο κ. Αρναουτάκης αναγνώρισε ότι οι κυβερνητικές ανακοινώσεις έχουν θετικά στοιχεία, τονίζοντας παράλληλα πως απαιτείται διαρκής διεκδίκηση. Εξέφρασε τη στήριξή του στις προτάσεις και το διεκδικητικό πλαίσιο του Δημάρχου και του Δήμου Μαλεβιζίου και υπογράμμισε πως η Κρήτη θα συνεχίσει να απαιτεί όλα τα ανταποδοτικά που δικαιούται για τα έργα της ενέργειας.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button