ΚΡΗΤΗ

Η κοπή της βασιλόπιτας στο Επιμελητήριο Λασιθίου (pics)Το Επιμελητήριο Λασιθίου έκοψε και αυτό με την σειρά του την βασιλόπιτα για το νέο έτος με πολλούς προσκεκλημένους της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής του νομού Λασιθίου.Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αγιασμός με την παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο και στην συνέχεια με την κοπή της βασιλόπιτας.

Παρευρισκόμενοι ήταν οι βουλευτές του νομού Λασιθίου ο κος Γιάννης Πλακιωτάκης και ο κος Μανόλης Θραψανιώτης, ο Περιφερειάρχης κος Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιδήμαρχος Σητείας κος Νίκος Λατζανάκης ο πρώην δήμαρχος του Αγίου Νικολάου κος Γιώργος Χατζηδάκης, ο νυν δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός όπως και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κος Μανόλης Παπαδάκης.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Επίσης απονεμήθηκαν βραβεία για τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν το 2018, οι οποίες ήταν, η εταιρεία Φυτώρια Κρόνος Α.Ε., το νερό Σεληνάρι (Βοθύλια Α.Ε.) και η εταιρεία γαλακτοκομικών Παντελής Κουβαράκης και ΣΙΑ Ο.Ε.

Τέλος το Επιμελητήριο Λασιθίου βράβευσε και του μαθητές των δήμων του νομού Λασιθίου που αρίστευσαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2018, την Αιμιλία Βασιλέιου του Νικολάου (Αγιος Νικόλαος), την Μαρία Πετάση του Θεοδώρου (Ιεράπετρα), τον Πολύδωρο Γιαννούρη του Νικολάου (Σητεία) και τον Φίλιππο Καργιώτακη του Βασιλείου (Οροπέδιο Λασιθίου).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Θα ακολουθήσουν βίντεο από τις ομιλίες των βουλευτών του νομού Λασιθίου του δημάρχου κο. Αντώνη Ζερβό και του προέδρου του Επιμελητήριου Λασιθίου κο. Θωμά Χαριτάκη, μείνετε συντονισμένοι.

 CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close