ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Η κα Δέσπω Καρνιαδάκη δημαρχεύουσα

Τη δημοτική σύμβουλο κα Δέσπω Καρνιαδάκη όρισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κος Αντώνης Ζερβός, ως δημαρχεύουσα.

Την απόφαση αυτή την πήρε ο κος Ζερβός μέσα από το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου παραμένει λόγω του ότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό.

caffeine adv 2021

Ποια είναι η κα Δέσπω Καρνιαδάκη:

Γεννήθηκε στη Σητεία και ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο ιατρό νευρολόγο – μουσικοσυνθέτη Κουναλάκη Εμμανουήλ.

neratzoulis neo

Μητέρα ενός αγοριού. Είναι νομικός, λειτουργώντας δικηγορικό γραφείο, στον Άγιο Νικόλαο. Παράλληλα είναι συνεργαζόμενη δικηγόρος της Εθνικής Ασφαλιστικής και του ΕΦΚΑ Αγίου Νικολάου.

Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, ως δικηγόρος από το έτος 1987 ως στις αρχές 2000 στο δικηγορικό γραφείο του ποινικολόγου καθηγητή Αλέξανδρου Κατσαντώνη, ασκώντας παράλληλα την δικηγορία, ως ιδιώτης.

Διετέλεσε νομική σύμβουλος στην Τράπεζα Αττικής και στο Ελληνικό Κέντρο Προβολής και Ανάπτυξης (ΕΛΚΕΠΑ).

Το 1996 μετά από εξετάσεις διορίστηκε αντεισαγγελέας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου αλλά δεν αποδέχθηκε τον διορισμό επιλέγοντας τη μαχόμενη δικηγορία.

Υπήρξε ειδική συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του πρώην Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Λασιθίου, κ. Φοίβου Ιωαννίδη.

Δίδαξε – με την ειδικότητα της επιστημονικής συνεργάτιδας Δικαίου, επί 3ετία τουριστική νομοθεσία και εργατικό δίκαιο στην ΑΣΤΕK.

Είναι άριστη γνώστης της αγγλικής γλώσσας ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο και το Δίκαιο Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2014, μέλος στο Δ.Σ. του ΟΚΥΔΑΝ και υπηρετώ από τότε μέχρι σήμερα την Αντιδημαρχία Οικονομικών του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button