ΚΡΗΤΗ

Η επίσκεψη Παπαδημητρίου στον Αγιο Νικόλαο

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο της Mirum Hellas, Βιτάλι Μπορίσοφ, συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου στη διάρκεια επίσκεψής του στο νομό Λασιθίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις τουριστικές κατοικίες που έχει κατασκευάσει η εταιρεία στην περιοχή Τσιφλίκι, στην Ελούντα.

Η επίσκεψη Παπαδημητρίου στον Αγιο Νικόλαο 1

Ο κ. Μπορίσοφ ανέπτυξε στον κ. Παπαδημητρίου το επενδυτικό σχέδιο «Elounda Hills», που περιλαμβάνει την κατασκευή πολυτελών τουριστικών υποδομών στην περιοχή. Ο πρόεδρος της Mirum Hellas διαβεβαίωσε τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης πως η κατασκευή του έργου θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη επένδυση είναι ύψους 408 εκατ. ευρώ και έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

Από τη συνάντηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου με τον Βίταλι Μπορίσοφ στην Ελούντα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις τουριστικές κατοικίες που έχει κατασκευάσει η εταιρεία στην περιοχή Τσιφλίκι, στην Ελούντα.

Η επίσκεψη Παπαδημητρίου στον Αγιο Νικόλαο 2

Ο κ. Παπαδημητρίου επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Bioaroma στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Μανούσος Πεδιαδίτης, ξενάγησε τον υπουργό στους χώρους της μονάδας απόσταξης και του εργαστηρίου παραγωγής χειροποίητων φυτικών καλλυντικών. Επίσης, ο κ. Παπαδημητρίου επισκέφτηκε το λαογραφικό μουσείο που στεγάζεται στους χώρους της επιχείρησης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Από την επίσκεψη του Yπουργού στις εγκαταστάσεις της Bioaroma Natural Products.

Υπενθυμίζεται ότι το project της Mirum Hellas, περιλαμβάνει την ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων, μαρίνας, καταστημάτων, αθλητικών κέντρων και πάρκων αναψυχής. Η αγορά των εκτάσεων πραγματοποιήθηκε από το 2007 έως το 2009.

Το «Elounda Hills» περιλαμβάνει την ανάπτυξη περίπου 375 πολυτελών κατοικιών και διαμερισμάτων, τριών ξενοδοχείων συνολικής δυναμικότητας 730 κλινών, μαρίνας, καταστημάτων, πάρκων, κέντρων ευεξίας, εστιατορίων, καφέ, μπαρ, αθλητικών κέντρων και πάρκων αναψυχής.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close