Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗ χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ προς συζήτηση στη Βουλή

Η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ προς συζήτηση στη Βουλή

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Το ζήτημα της χρηματοδότησης του ΒΟΑΚ φέρνει στη Βουλή ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Μεταφορών & Υποδομών, με τη συνυπογραφή 19 ακόμα Βουλευτών.

Πρόκειται για μια ακόμα παρέμβαση του Χάρη Μαμουλάκη για το έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης – ΒΟΑΚ, ένα έργο που αποτελεί την μεγαλύτερη αναπτυξιακή προτεραιότητα για την Κρήτη και το τελευταίο μεγάλο οδικό έργο της χώρας.

mechanical adv 2021

«Από που θα χρηματοδοτηθεί η υλοποίηση του ΒΟΑΚ και με ποιο χρηματοδοτικό σχήμα; Σε ποιο ποσοστό του συνολικού κόστους θα φθάσει η δημόσια χρηματοδότηση; Εξετάζεται το ενδεχόμενο της 100% δημόσιας χρηματοδότησης και αν ναι, από ποιες πηγές θα προκύψει; Η αδυναμία εύρεσης δημόσιων πόρων για την χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ συνεπάγεται και ανασχεδιασμό του φυσικού του αντικειμένου και του χρονοδιαγράμματος του έργου, το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού τον Οκτώβριο του 2020 προέβλεπε την δημοπράτηση της δεύτερης φάσης του στο τέλος του 2021; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα πρέπει επιτέλους να απαντήσει ο, κατά τα λοιπά, λαλίστατος Υπουργός.» αναφέρει σε δήλωση του ο Χάρης Μαμουλάκης.

apostolakis adv 2

Στην Ερώτηση, επισημαίνεται παράλληλα ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει επιδοθεί εδώ και ενάμιση χρόνο σε ένα όργιο παραπληροφόρησης για να δικαιολογήσει την αδράνειά της, καθώς και στις καθυστερήσεις με τις οποίες συνεχίζει τα βήματα που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι ο διεθνής διαγωνισμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΒΟΑΚ.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble