ΚΡΗΤΗ

Η απάντηση από το συνήγορο του πολίτη για το έργο στον Γαργαδόρο (pdf)

Απάντηση στην αναφορά της ΠΠΠΠ (Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία των Παραλιών) από το συνήγορο του πολίτη για το έργο του Γαργαδόρου.

Συνοπτικά, η Αρχή επιβεβαιώνει τις παρατηρήσεις και τις ανησυχίες μας σχετικά με τις παρατυπίες του έργου, ικανές να οδηγήσουν σε παύση του έργου. Δυστυχώς, στο διάστημα από την κατάθεση της αναφοράς μας έως την απάντησή της, το έργο έχει προχωρήσει αρκετά. Ενδιαφέρον έχει η δήλωση άγνοιας από τη Λιμενική αρχή και σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Συνήγορο του Πολίτη. Υπενθυμίζω τον εμπαιγμό της παραπάνω υπηρεσίας και προς την πρωτοβουλία μας που από την πρώτη στιγμή επισήμανε τον παράνομο εργοταξιακό δρόμο στο νότιο τμήμα της παραλίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η απάντηση του Συνήγορου του Πολίτη αναφέρει επίσης, επιπλέον προβληματικά σημεία της μελέτης πέρα από αυτά που είχαμε ήδη εντοπίσει.

Με τη νέα αυτή εξέλιξη, θεωρούμε επιτακτική τη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα του Γαργαδόρου.

Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία των Παραλιών

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
[pdf-embedder url=”https://www.cna.gr/wp-content/uploads/2018/03/gargadoros.pdf”]

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button