ΚΡΗΤΗ

Η απαλλοτρίωση που αφορά την παράκαμψη του σχίσματος ΕλούνταςΚατατέθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου του 2019 στο Μονομελές Εφετείο Ανατολικής Κρήτης  από τη Νομική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης, η αίτηση καθορισμού προσωρινής τιμής μονάδας αποζημίωσης για την απαλλοτρίωση που αφορά την παράκαμψη του σχίσματος Ελούντας.

Ορίστηκε ημερομηνία δικασίμου η 14η Μαΐου του 2019.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη επεσήμανε ότι το έργο είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη της περιοχής και θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος.

Όπως τόνισε, η Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου έχει καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την απεμπλοκή του έργου τόσο από το Συμβούλιο Επικρατείας όσο και από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

swell adv 2021

«Μένει ακόμα σε εκκρεμότητα ένα δικαστήριο στις 18 Μαρτίου του 2019 και μόλις έχουμε τον ορισμό της προσωρινής τιμής και τη θετική εξέλιξη του Συμβουλίου της Επικρατείας είμαστε έτοιμοι να δημοπρατήσουμε άμεσα το έργο» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button