ΚΡΗΤΗ

Η Αφρικανική σκόνη ξαναχτυπά Κρήτη και Αθήνα

Τελευταία ενημέρωση:

Σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, «χαμηλά βαρομετρικά συστήματα στη Δυτική Μεσόγειο οδηγούν μεγάλες ποσότητες αφρικάνικης σκόνης προς την περιοχή μας. Η συγκέντρωση σκόνης που περιμένουμε δεν θα έχει την ίδια ένταση με αυτή του Μαρτίου, αλλά στις νοτιότερες περιοχές της χώρας συνιστάται η αποχή από εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες».

Έφτασε το καλοκαιράκι

Στο μεταξύ, οι μετεωρολογικές προβλέψεις φανερώνουν ότι το καλοκαιράκι έφτασε…

Ενδεικτικά ο υδράργυρος θα αγγίξει σήμερα στον Άγιο Νικόλαο τους 29 βαθμούς κελσίου. Στην Πρέβελη Ρεθύμνου και Παλαιόχωρα Χανίων, το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα τους 32 βαθμούς κελσίου, στη Σητεία Λασιθίου την Παρασκευή τους 31 βαθμούς κελσίου, στο Ηράκλειο τους 30 βαθμούς και ενώ Παρασκευή και Σάββατο στις Μοίρες Ηρακλείου στους 30 βαθμούς κελσίου, όπως στο Τυμπάκι και την Αγία Βαρβάρα.

Σήμερα ο υδράργυρος στο Ηράκλειο θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Εξάλλου, θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι, οι οποίοι ωστόσο θα είναι ασθενείς. Εντούτοις, τις πρωινές ώρες θα έχουμε αραιή συννεφιά.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close