ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, με τις διοικήσεις των νοσοκομείων

Συνάντηση εργασίας της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων και την Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης, κα Μαρία Κασσωτάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Αντικείμενο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακά στελέχη της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και των νοσοκομείων, αποτέλεσε η ενημέρωση των φορέων υγείας για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2021-2027 και η διαδικασία ωρίμανσης μελετών έργων ΕΤΠΑ και Ταμείου Συνοχής που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο αυτής, καθώς και η πρόοδος υλοποίησης των ήδη ενταγμένων στο ΕΠ Κρήτης έργων.

caffeine adv2020b

Η κα Μπορμπουδάκη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ευχαρίστησε την κα Κασσωτάκη προσωπικά, αλλά και ευρύτερα την Περιφέρεια Κρήτης για την εξαιρετική συνεργασία τους, επί σειρά ετών με την 7η ΥΠΕ Κρήτης, με κοινό στόχο την ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας στο νησί.

Μετά το πέρας της συνάντησης των φορέων υγείας με την Προϊσταμένη της ΕΥΔ του ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης, ακολούθησε σύσκεψη της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης με τους Διοικητές και Αν. Διοικητές των νοσοκομείων.

neratzoulis neo

Σε αυτήν μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις προμήθειες και την οικονομική διαχείριση των νοσοκομείων, τις τροποποιήσεις των οργανισμών, την ετοιμότητα διαχείρισης κρίσεων και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των νοσοκομείων, την ανάπτυξη παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και κατ’ οίκον νοσηλείας, τις Κινητές Μονάδες Αιμοδοσίας, κ.α..

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και οι Διοικήσεις των νοσοκομείων σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, συνεχίζουν με την ίδια υπευθυνότητα την προσπάθεια ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας στην Κρήτη, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button