Nbaxevanis

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ-2023ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ο Γιώργος Γουναλάκης ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του | +Video

BOX CAFE
Τεντοτεχνική

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες , αγαπητές φίλες και φίλοι. Όπως ακριβώς σας είχαμε υποσχεθεί κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μας πριν από μερικούς μήνες, είμαστε εδώ σήμερα, παραμονές Χριστουγέννων 2021, για να κάνουμε μια ουσιαστική αρχή, για να σας παρουσιάσουμε το όνομα του συνδυασμού μας καθώς και το λογότυπο αυτού. Είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας έναντι σας, δίδοντας σαφή εικόνα γραφής και έργων, ξεκινώντας από τα πολύ απλά.

Το όνομα λοιπόν του συνδυασμού μας δεν θα είναι κάτι από τα γνωστά, κάτι από τα τετριμμένα. Δεν έχει πολιτική χροιά αν και μπορεί να χαρακτηριστεί έμμεσα έντονα πολιτικό. Αντικατοπτρίζει την νέα φιλοσοφία και την προσπάθεια να αναδείξουμε τον τρόπο διαχείρισης της επόμενης ημέρας. Δίδει το στίγμα του ότι κανείς πλέον δεν περισσεύει στον Δήμο αυτό και φωτογραφίζει άμεσα την νέα έννοια του ΕΜΕΙΣ. Την απλή έννοια μιας λέξης που θα αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο της προσπάθειας μας. Για εμάς δεν θα υπάρχει κανένα ΕΓΩ, όλοι θα στηρίζουμε την δύναμη που παράγει η λέξη ΕΜΕΙΣ.

“IN_AND_OUT

Εξ’ ου λοιπόν και το όνομα του συνδυασμού μας

Η Δύναμη του ΕΜΕΙΣ.

Mechanical Solutions

Με αυτήν την ονομασία θα πορευθούμε και με αυτήν την ονομασία θα παραμείνουμε στα Δημοτικά πράγματα, γιατί από σήμερα αναγγέλλουμε ότι ο συνδυασμός μας θα παραμείνει ενεργός και μετά την εκλογική διαδικασία. Και όταν εννοούμε ενεργός, εννοούμε ότι θα παραμείνει ζωντανός με πλήρη λειτουργία, κριτική και προτάσεις που θα αξιοποιούνται ανάλογα των δυνατοτήτων.

Εις ότι αφορά το λογότυπο. Επιλέξαμε η «ελιά», ο κλάδος της ελιάς, να είναι βασικό σημείο αναφοράς του λογοτύπου μας. Η «ελιά» είναι καταρχήν δένδρο ιδιαιτέρως καρπερό. Είναι επίσης και σύμβολο ειρήνης και εξαγνισμού.

Η χρησιμοποίηση των ελαιόκλαδων σε πολλών ειδών αρχαίες τελετουργίες (όπως εξαγνισμοί, καθαρμοί) προσδιόριζε το συμβολισμό της ελιάς ως «δέντρο του καλού». Στην Παλαιά Διαθήκη είναι το δέντρο της ελπίδας, αλλά και το δέντρο αγγελιοφόρος του θείου ελέους. Στην ελληνική παράδοση είναι το δέντρο της ειρήνης.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν ο κλάδος ελαίας να απουσιάζει από το λογότυπο μας. Παράλληλα, δύο χέρια ανοικτά , δυο χέρια ελπίδας, στα χρώματα όλων των παρατάξεων του κοινοβουλευτικού τόξου, έχοντας αποδοθεί ελεύθερα, με μια διαφορετική εικαστική άποψη, ολοκληρώνουν την σύνθεση του λογοτύπου μας.

Λογότυπο το οποίο μόλις πήρε την θέση του στην οθόνη σας και αποτελεί την πρώτη παρουσίαση του. Το λογότυπο αυτό σίγουρα σηματοδοτεί την επόμενη ημέρα, την ημέρα του ΕΜΕΙΣ έναντι του ΕΓΩ.

Σύντομα θα ανταμωθούμε ξανά προκειμένου να σας ανακοινώσουμε και άλλες μας πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες πάντα στην λογική του να είμαστε έτοιμοι όταν και αν χρειαστεί. Η επιλογή πλέον θα είναι δική σας και σιγά σιγά ΕΜΕΙΣ, θα σας δώσουμε όλα αυτά τα εχέγγυα του να πιστέψετε ότι θα επιλέξετε σωστά.

Παράλληλα με το λογότυπο μας θα δείτε και την Ελληνική σημαία να συνοδεύει τα βίντεο μας. Η σημαία αυτή θα εναλλάσσετε, αφού σκοπεύουμε αρκετά από τα βίντεο μας να είναι και στην Αγγλική γλώσσα. Ακόμα ένα σημάδι νέας νοοτροπίας και εξωστρέφειας, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος αυτός.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλη την ομάδα του συνδυασμού , οι οποίοι προσφέρουν ιδέες αλλά και εργασία ανιδιοτελώς, συντελώντας και αυτοί στην πραγμάτωση ενός ονείρου στο οποίο στο τέλος , θα είμαστε όλοι πειρατές.

Γιώργος Γουναλάκης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button