Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΓηροκομείο στα Χανιά | Συνελήφθη ένας νοσηλευτής

Γηροκομείο στα Χανιά | Συνελήφθη ένας νοσηλευτής

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αναζητούνται άλλα δύο άτομα

Στη σύλληψη ενός νοσηλευτή του γηροκομείου στα Χανιά, το οποίο ερευνάται για 73 θανάτους, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές με την αυτόφωρη διαδικασία το βράδυ της Κυριακής (25/04).

mechanical adv 2021

Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση γυναίκας που έχει καταγγείλει τις συνθήκες διαβίωσης στο γηροκομείο για συκοφαντική δυσφήμιση.

apostolakis adv 2

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται άλλα δύο άτομα, ένας νοσηλευτής και μια γυναίκα, φίλη της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου, οι οποίοι αναμένεται σήμερα, Δευτέρα να παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Και τα τρία πρόσωπα, φέρονται να διατύπωσαν ευθέως κατηγορίες στο πρόσωπο της μηνύτριας, κατονομάζοντάς τη, με σχόλιά τους κάτω από δημοσίευμα που αφορούσε στην επίμαχη υπόθεση, ως σκευωρό που εξαγοράζει μάρτυρες κατηγορίας.

«Φοβόντουσαν να ζητήσουν χαρτί υγείας»

Πρώην εργαζόμενη, η οποία δεν ήθελε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, μίλησε στο Open το πρωί της Δευτέρας για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στο γηροκομείο, αλλά και τον τρόπο που συμπεριφέρονταν αρκετοί στους τρόφιμους:

«Είναι περίεργο να λέμε ότι είναι σοκαρισμένα τα Χανιά, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στο φως η υπόθεση, είχαν γίνει και παλιότερα καταγγελίες. Δεν είχαμε πρόσβαση εμείς οι βοηθοί νοσηλευτών στους συγγενείς, να προειδοποιήσαμε. Επικρατούσε το απόρρητο, η σιωπή. Ούτε μεταξύ μας δεν μας αφήναν να μιλάμε, συνεννοούμασταν με τα μάτια. Τους καθίζανε στα αμαξίδια, κλεισμένους στα δωμάτια, ούτε στο σαλόνι δεν τους άφηναν. Οι άνθρωποι είναι αβοήθητοι, κατάκοιτοι, επικρατεί τρόμος, φοβόντουσαν να ζητήσουν χαρτί υγείας. Θέλανε να με διώξουνε από καιρό».

«Είναι γελοίο, άνθρωποι να κλαίνε στα χέρια σου και να σου λένε, «μίλα, άνοιξε το στόμα σου». Δεν τους έδιναν το τηλέφωνο ούτε να μιλήσουν στους συγγενείς. Ερχόντουσαν και δεν τους άφηναν να τους πλησιάσουν. Μίλησα γιατί οι άνθρωποι είναι αιχμάλωτοι, κάτι πρέπει να κάνει η κοινωνία. Όσο ήμουν εκεί πέθαναν 25 άτομα, μπορεί και παραπάνω», είπε.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble