ΚΡΗΤΗ

Γηροκομείο Χανίων | Κακώσεις στο κεφάλι εντοπίστηκαν σε νεκρή ηλικιωμένηΟι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν μετά την εκταφή, ανοίγουν τον δρόμο για την άσκηση βαρύτατων κατηγοριών – Το εύρημα αυτό θα συνεκτιμηθεί με όλα τα στοιχεία που περιείχε ο ογκώδης φάκελος της δικογραφίας αναφέρει η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της θανούσης

Καταιγιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις όσον αφορά στο Γηροκομείο στα Χανιά, που είχε τεθεί στο επίκεντρο ερευνών, μετά τους θανάτους πολλών ηλικιωμένων τροφίμων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι αρχές έχουν θέσει στο μικροσκόπιό τους τα ευρήματα ιατροδικαστικής έκθεσης, μετά την εκταφή μίας γυναίκας, τροφίμου του γηροκομείου, ο θάνατος της οποίας χαρακτηρίστηκε ύποπτος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive.gr, από τις ιστολογικές εξετάσεις εντοπίστηκε εύρημα συμβατό με κάκωση στο τριχωτό της κεφαλής.

swell adv 2021

Όπως είναι γνωστό οι ιστολογικές εξετάσεις στην περίπτωση της σορού της άτυχης ηλικιωμένης του γηροκομείου Χανίων, διενεργήθηκαν με εισαγγελική εντολή.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Μιλώντας στο Cretalive η τεχνική σύμβουλος της οικογένειας της θανούσης, κ. Ελπίδα Σπανουδάκη τόνισε ότι το εύρημα αυτό θα συνεκτιμηθεί με όλα τα στοιχεία που περιείχε ο ογκώδης φάκελος της δικογραφίας.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων εστάλησαν προ ημερών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Ασφάλεια Χανίων που χειρίζεται την προανάκριση.

Τα ευρήματα ανοίγουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξουν βαρύτατες κατηγορίες.


Σχετικά άρθρα

Back to top button