ΚΡΗΤΗ

Για την ανάπλαση της πλατείας Ελούντας

Απο τον τοπικό τύπο πληροφορηθήκαμε σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου, ότι ΣΗΜΕΡΑ το απόγευμα στο κατάστημα της Ελούντας θα γίνει η παρουσίαση της προμελέτης για την ανάπλαση της πλατείας Ελούντας !!!!.

Καμία ενημέρωση, καμία ειδοποίηση στις άλλες παρατάξεις οι οποίες μάλλον βάρος θεωρούνται για τον κ Ζερβό… Μόνο ο πρόεδος της Δημοτικής Κοινότητας μας ενημερέρωσε ΣΗΜΕΡΑ, λίγες ώρες πριν απο τη συνεδρίαση, προσπαθώντας να δικαιολογήσει και αυτός την απαράδεκτη παράλειψη. Και μάλιστα για μια μελέτη που οργάνωσε, προώθησε, ανέθεσε, διαχειρίστηκ το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο !!!

caffeine adv2020b

Μια μελέτη για την οποία διατέθηκε χρόνος, καταβλήθηκε προσπάθεια απο τις υπηρεσίες του Δήμου και την επιτροπή που επέλεξε τις προτάσεις. Να θυμίσουμε επίσης πως οι προτάσεις παρουσίασθηκαν στην Ελούντα σε ανοικτή συγκέντρωση. Επίσης το καλοκαίρι είχε κληθεί ο κ Ζερβός, πριν αναλάβει, στο γραφείο του Δημάρχου και συζητήθηκε το θέμα και οι προτάσεις μαζί με το μελετητή.

Επιθυμούμε να συνεχισθεί και να ολοκληρωθεί μια επίπονη διαδικασία και να αποκτήσει ο Δήμος μια μελέτη που μπορεί να ενταχθεί σε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Αυτη άλλωστε ήταν η πρόθεσή μας.

neratzoulis neo

Όσον αφορά την τακτική της σημερινής αρχής, αναμενόμενη ίσως αλλά μη συμβατή και αποδεκτή στην αυτοδιοίκηση…

Σύγχρονος Δήμος

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button