Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΓεωργιάδης - Lockdown: Γιατί δεν «άνοιξε» η Κρήτη;

Γεωργιάδης – Lockdown: Γιατί δεν «άνοιξε» η Κρήτη;

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για «άνοιγμα» ανά Περιφερειακή Ενότητα, όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, άφησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσαμε να είχαμε χαλαρώσει τα μέτρα στην Κρήτη, για παράδειγμα».

mechanical adv 2021

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως, με βάση τα παρόντα επιδημιολογικά στοιχεία, οι Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης που θα μπορούσαν να ανοίξουν, θα ήταν εκείνες των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Λασιθίου.

apostolakis adv 2

Ωστόσο, σε ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί δεν υπήρξε αυτή η χαλάρωση, στις 3 – έστω – από τις 4 Περιφερειακές Ενότητες, ο Υπουργός ανέφερε:

«Αν ανοίγαμε τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι, όπως καταλαβαίνεται, θα υπήρχε αναστάτωση από τους κατοίκους στο Ηράκλειο.

Την ίδια στιγμή, θα ρισκάραμε την υγεία των κατοίκων στους υπόλοιπους 3 Νομούς: Δε θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τους καταναλωτές από το Ηράκλειο που θα πήγαιναν να κάνουν τα ψώνια τους, για παράδειγμα, στους άλλους 3 Νομούς».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble