ΚΡΗΤΗ

Γεωργιάδης – Lockdown: Γιατί δεν «άνοιξε» η Κρήτη;Ανοιχτό το ενδεχόμενο για «άνοιγμα» ανά Περιφερειακή Ενότητα, όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, άφησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσαμε να είχαμε χαλαρώσει τα μέτρα στην Κρήτη, για παράδειγμα».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε πως, με βάση τα παρόντα επιδημιολογικά στοιχεία, οι Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης που θα μπορούσαν να ανοίξουν, θα ήταν εκείνες των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Λασιθίου.

Ωστόσο, σε ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί δεν υπήρξε αυτή η χαλάρωση, στις 3 – έστω – από τις 4 Περιφερειακές Ενότητες, ο Υπουργός ανέφερε:

swell adv 2021

«Αν ανοίγαμε τα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Λασίθι, όπως καταλαβαίνεται, θα υπήρχε αναστάτωση από τους κατοίκους στο Ηράκλειο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Την ίδια στιγμή, θα ρισκάραμε την υγεία των κατοίκων στους υπόλοιπους 3 Νομούς: Δε θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τους καταναλωτές από το Ηράκλειο που θα πήγαιναν να κάνουν τα ψώνια τους, για παράδειγμα, στους άλλους 3 Νομούς».


Σχετικά άρθρα

Back to top button