ΚΡΗΤΗ

Γ. Πελεκανάκης: Μετά από 8 χρόνια η ώρα του αποχωρισμού

Με ανακοίνωση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ και CORAL κος Γιώργος Πελεκανάκης, ευχαρίστησε όλους και όλα για τα όμορφα 8 χρόνια που βρισκόταν στην εταιρεία ΕΡΜΗΣ ΑΕ.

caffeine adv2020b

Αναλυτικά η δημοσίευση του:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

neratzoulis neo

Μετά από 8 συνεχή χρόνια στην ΕΡΜΗΣ ΑΕ στην πόλη του Αγίου Νικολάου (Ξενοδοχεία ΕΡΜΗΣ και CORAL), αλλά και 2 χρόνια στο ΜΙΡΑΜΠΕΛΛΟ, στη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, ήρθε η ώρα για του αποχωρισμού.

Ευχαριστώ τον Κο Κριτσωτάκη Μ. που μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεργαστώ και να συμπορευτώ σε ένα επαγγελματικό δρόμο με απίθανους ανθρώπους, ενός δρόμου, που τελειώνει εδώ.

Η απόφαση ήταν δύσκολη, αλλά θα ερχόταν κάποτε, γιατί όλα τα πράγματα όσο ωραία κι αν είναι έχουν ένα τέλος.

Ήταν 8 συναρπαστικά χρόνια με νέες γνωριμίες, συγκινήσεις, αγωνίες, χαρές, λύπες, μια καθημερινή μάχη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της λειτουργίας των ξενοδοχείων.
Σ’ αυτόν τον επίλογο ένα μεγάλο ευχαριστώ:
Σε όλους τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία ΕΡΜΗΣ και CORAL που μαζί μοχθήσαμε και πορευτήκαμε αυτά τα 8 χρόνια.

Στην οικογένεια Μαμιδάκη και την διοίκηση της ΕΡΜΗΣ ΑΕ που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή ως την τελευταία και στήριξαν έμπρακτα αυτή την πορεία.

Εύχομαι ολόψυχα, τα ξενοδοχεία ΕΡΜΗΣ και CORAL που τόσο αγάπησα και συνδέθηκα συναισθηματικά μαζί τους, να συνεχίσουν αυτή τη δυναμική πορεία και στα επόμενα χρόνια που έρχονται, καθώς επίσης και στην νέα εταιρεία που αναλαμβάνει τα ινία των ξενοδοχείων εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα τους σχέδια.

Εύχομαι στους ανθρώπους της ΕΡΜΗΣ ΑΕ, φίλους και συναδέλφους, που μετά από 8 χρόνια χωρίζουν οι δρόμοι μας, να συνεχίσουν με την ίδια ορμή και το ίδιο πάθος τον καθημερινό αγώνα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Και να γνωρίζουν, ότι θα τους θυμάμαι πάντα με αγάπη και νοσταλγία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους σας!

Ευχαριστώ.
Πελεκανάκης Γιώργος

Άγιος Νικόλαος
Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button