ΚΡΗΤΗ

Γ. Μπαρμπούνης: «Σηκώνουμε μανίκια και ξεκινάμε δουλειά»

Στις 19.30 το απόγευμα περίπου έκλεισαν οι κάλπες στη Νεα Δημοκρατία, μετά τη μισάωρη παράταση που είχε αποφασιστεί να δοθεί, προκειμένου να ψηφίσουν και οι τελευταίοι για την αναδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Την δήλωση του για τις εκλογές έκανε ο κος Γιώργος Μπαρμπούνης Πρόεδρος ΝΟΔΕ Λασιθίου:

«Ολοκληρώνεται σήμερα η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, με την ανάδειξη των Προέδρων των Νομαρχιακών Οργανώσεων, των προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων και των μελών αυτών. Ταυτόχρονα γίνεται και η ανάδειξη των συνέδρων για τα δύο επόμενα συνέδρια του κόμματος.

Στον νομό Λασιθίου η διαδικασία της σταυροδοσίας δεν κρίθηκε αναγκαία. Αυτό γιατί ο αριθμός των υποψηφίων ήταν ακριβώς ίσος με τον αριθμό των εκλόγιμων θέσεων. Παρά το γεγονός αυτό και στο Λασίθι, όπως και σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, έγινε σημαντική ανανέωση των ψηφοδελτίων και πλήθος νεοδημοκρατών ανανέωσαν την εγγραφή τους στα μητρώα του κόμματος ή έκαναν εγγραφή για πρώτη φορά. Απέδειξαν με τον τρόπο αυτό για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σε ότι αφορά εμένα προσωπικά, συνεχίζω για μια ακόμη διετή θητεία στη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Λασιθίου. Θέση και αξίωμα τιμητικό αλλά συνάμα και μεγάλης ευθύνης. Συνεχίζω με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας ως πρώτη δύναμη στον νομό και την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωθυπουργό της χώρας, στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν εντός της διετίας της νέας θητείας μου.

Τελειώνοντας θέλω να συγχαρώ όλους τους άμεσους συνεργάτες μου που εκλέγονται σήμερα, τα μέλη της ΝΟΔΕ , τους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών τοπικών Οργανώσεων, για την εκλογή τους. Μας περιμένει όλους πολύ και σκληρή δουλειά! Από αύριο σηκώνουμε μανίκια και ξεκινάμε δουλειά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τέλος στον κ. Στέργιο Μαρή τον πρόεδρο της ΝΕΦΕ για τις άψογες εκλογικές διαδικασίες, στον κ. Δημήτρη Αγαπίου περιφερειάρχη Κρήτης για τον γενικότερο συντονισμό και στον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Κονταδάκη Στέλιο για την όλη οργάνωση της διαδικασίας πανελλαδικά.

Η Νέα Δημοκρατία είμαστε εμείς!», είπε χαρακτηριστικά

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close