ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Εξομοιώθηκε η χερσαία ζώνη λιμένα της Ιεράπετρας

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 751/Δ/27.10.2021 η με αρ. 26/2020 απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που αφορά την επέκταση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ιεράπετρας και περιλαμβάνει δύο νέα τμήματα που πλέον υπάγονται στην δικαιοδοσία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και είναι: α)  έμπροσθεν του Δημοτικού πεζόδρομου Δημ. Μαρκοπούλου εμβαδού 4.041,83 τ.μ.,  και β) στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής «Ναυμαχία» 17,721.88 τ.μ.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Η επέκταση της εξομοίωσης της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ιεράπετρας στις παραπάνω περιοχές αποτελεί μια πραγματικά σημαντική εξέλιξη. Ποτέ στο παρελθόν ο Δήμος της Ιεράπετρας δεν είχε καμία δικαιοδοσία στο παραλιακό μέτωπο, καθώς ανήκε στην Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.

“ΧΡΥΣΟΣ

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε θέσαμε ως προτεραιότητα να «περάσουν» οι περιοχές αυτές υπό τον έλεγχο του Δήμου Ιεράπετρας, προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην συνολική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου. Ξεπερνώντας πληθώρα γραφειοκρατικών εμποδίων, κατορθώσαμε να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Η εξέλιξη αυτή αποδεικνύει τη συνέπεια της Δημοτικής Αρχής στην υλοποίηση του Προγράμματός της. Πλέον, θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε ουσιαστικά προς όφελος των δημοτών τους χώρους αυτούς, θα είμαστε σε θέση να δώσουμε λύσεις στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή και θα έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε μια σειρά από έργα που θα βελτιώσουν αισθητικά και λειτουργικά την όψη όλου του παραλιακού μετώπου.

“IN_AND_OUT

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν για το σκοπό αυτό, καθώς και το Εθνικό Τυπογραφείο για την άμεση ανταπόκρισή του στη δημοσίευση της απόφασης».

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button