ΚΡΗΤΗ

Εξωδικαστικός συμβιβασμός για τον ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό, λύεται η πολύχρονη διαφορά μεταξύ των Δήμων Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου, αναφορικά με οφειλή που σχετίζεται με την μεταφορά και εναπόθεση απορριμμάτων του Οροπεδίου, στο ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου.

Σε συνάντηση που είχαν στο Δημοτικό κατάστημα Αγίου Νικολάου, οι Δήμαρχοι  κ.κ. Αντώνης Ζερβός – Γιάννης Στεφανάκης, παρουσία και της δικηγόρου του δήμου κ. Κ. Ζαχαράκη, συζητήθηκαν όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, οι λεπτομέρειες που θα επιτρέψουν να επιλυθεί άμεσα το χρονίζον ζήτημα μεταξύ των δύο όμορων Δήμων.

caffeine adv 2021

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button