ΚΡΗΤΗ

Εξειδικευμένη επέμβαση ορθοπεδικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Μια εξαιρετικά δύσκολη και εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης κάτω άκρου σε ανήλικο ασθενή πραγματοποιήθηκε, πριν από λίγες ημέρες, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 7 Νοεμβρίου και ήταν η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η επέμβαση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

brands heaven2021

Μάλιστα, για την χειρουργική επέμβαση κλήθηκε και ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων ορθοπεδικών χειρουργών με εξειδίκευση στην χειρουργική του ποδιού, ο Αλκιβιάδης Σαρίδης, διευθυντής Ε.Σ.Υ. του Νοσοκομείου Δράμας.

«Νοιώθω χρέος μου να ευχαριστήσω δημόσια τον ορθοπεδικό χειρουργό κ. Αλκιβιάδη Σαρίδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου και ήρθε στο νοσοκομείο μας για την χειρουργική επέμβαση. Ο κ. Σαρίδης διακρίνεται για την μεγάλη του εμπειρία πάνω στο αντικείμενο αυτό», ανέφερε ο διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής κ. Δασκαλογιαννάκης.

neratzoulis neo

«Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια επιτυχία του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Μπορεί να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στελέχωσης των κλινικών του, ωστόσο το υπάρχον ιατρικό προσωπικό καταβάλλει σοβαρή προσπάθεια, σε καθημερινή βάση, για να προσφέρει στους ασθενείς ολοκληρωμένες υπηρεσίες δημόσιας υγείας», συμπλήρωσε ο ίδιος, ευχαριστώντας παράλληλα και τον καθηγητή Ηλία Λαμπίρη για την συμβολή του.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button