ΚΡΗΤΗ

ΕΣΥΛ: Ικανοποίηση για την αναγνώριση του Οροπεδίου Λασιθίου ως περιοχή δυσμενούς διαβίωσης


Τελευταία ενημέρωση:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Λασιθίου την εκπλήρωση του αιτήματος της Ένωσης για αναγνώριση του Οροπεδίου Λασιθίου, ως περιοχή δυσμενούς διαβίωσης και ένταξη του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής στο καθεστώς της επιπλέον μοριοδότησης, εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής.Μετά τη σειρά επαφών και συναντήσεων της Ένωσης μας στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι αστυνομικοί, με χαρά διαπιστώνουν τις άμεσες ενέργειες από την πλευρά της ηγεσίας, για την επιπλέον μοριοδότηση στους Αστυνομικούς που υπηρετούν στον εν λόγω Αστυνομικό Σταθμό, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Η Ένωση μας, ευχαριστεί την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κυρία Όλγα Γεροβασίλη, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομία Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Λαδομένο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ
 
Ο Γενικός Γραμματέας

Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

CNA Web

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close