ΚΡΗΤΗ

Ερυθρός Σταυρός: Ξεκινάει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΑΝΑΝΗΠΤΗ

Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος ΑΝΑΝΗΠΤΗ για πολίτες, από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αγίου Νικολάου.

Διδακτεα ύλη:

Βασική υποστήριξη ζωής (BLS)
Λειτουργία και χρήση εξωτερικού αυτόματου απινιδιστη (AED)

Ημερα και ώρες μαθημάτων:
Παρασκευη 30.3.2018 από 14:00 εως 20:00

Το πρόγραμματα εκπαίδευσης πολιτών υλοποιουνται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε οργανωμένους φορείς (συλλόγους, σωματεία προσωπικό εταιρειών και εργοστασίων κλπ) όσο και σε μεμονωμένους πολίτες με σκοπό οι πολίτες να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το τμήμα Εκπαίδευσης εφαρμόζει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008, πιστοποιημένο από το Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης Lloyd’s Register LRQA.

Το κόστος συμμετοχής για το προγραμμα ανανηπτη είναι 20 ευρώ, ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του, ο εκπαιδεύομενος αποκτά πιστοποιητικό εκπαίδευσης με ισχύ για 5 χρόνια.

Δηλώστε ενδιαφέρον συμμετοχής, καθημερινά στο τηλέφωνο 6946596091 Νίκος Πολυχρονακης (εκπαιδευτής του τμήματος).

Για πληροφορίες σχετικά με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Τομεα στο samarites.gr

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button
Close