ΚΡΗΤΗ

Εργατικό Κέντρο Λασιθίου: «Στηρίζουμε τους εργαζόμενους στο Θέαμα – Ακρόαμα»Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Λασιθίου στηρίζει την Πανκαλλιτεχνική Κινητοποίηση των καλλιτεχνών, δημιουργών και όλων των εργαζομένων στο Θέαμα – Ακρόαμα που θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι καλλιτέχνες ανήκουν σε έναν κλάδο που κυριαρχεί έντονα η εργοδοτική αυθαιρεσία, η έλλειψη ενιαίων κανόνων και η μη ύπαρξη συλλογικών συμβάσεων. Σε όλα αυτά τα προβλήματα έρχεται να προστεθεί και η ακύρωση εκδηλώσεων λόγω πανδημίας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πολλές οικονομικές δυσκολίες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Από την αρχή της πανδημίας το Εργατικό Κέντρο Λασιθίου έχει επισημάνει την τεράστια κοινωνικοοικονομική κρίση που θα πλήξει τους συγκεκριμένους συναδέλφους και όχι μόνο.
Επιβάλλεται η πολιτεία να πάρει ουσιαστικά μέτρα στήριξης για αυτούς και όχι να τους πετάει ελεημοσύνες, γιατί τίθεται θέμα επιβίωσης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε και να στηρίζουμε όλους τους εργαζόμενους που πληρώνουν τις συνέπειες της πανδημίας και έχουν πραγματικά ανάγκη.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

swell adv 2021

Το ΔΣ

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button