ΚΡΗΤΗ

Εργατικά Κέντρα Κρήτης: Απορρίφθηκε η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη των εποχικών εργαζομένων

Απορρίφτηκε η τροπολογία για τη στήριξη των εποχικών εργαζομένων με αποτέλεσμα χιλιάδες εργαζόμενοι να μένουν εκτός του οποιουδήποτε μέτρου στήριξης και εκτός επιδόματος ανεργίας.

Η συγκεκριμένη τροπολογία η οποία κατατέθηκε από 44 Βουλευτές με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Σωκράτη Βαρδάκη, καθώς είναι αίτημα των Εργατικών Κέντρων και των Σωματείων εποχικών εργαζομένων, ο Υπουργός και η Κυβέρνηση προκλητικά δεν την έφερε ούτε καν για συζήτηση στη Βουλή.

neratzoulis neo

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε παρέμβαση μας στο δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος έθεσε σχετικό ερώτημα στον Πρωθυπουργό και που δεσμεύτηκε δημόσια και Πανελλαδικά για την στήριξη όλων αυτών των ανέργων.

Είναι θλιβερό παρά τη δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού, να πετιούνται «στον κάλαθο των αχρήστων» χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι, να τιμωρούνται νέοι άνθρωποι , άνθρωποι που υπηρέτησαν την Πατρίδα να εξαιρούνται από το ταμείο ανεργίας και έγκυες γυναίκες που παρά τις δυσκολίες, συμβάλουν στο μείζον εθνικό ζήτημα της υπογεννητικότητας.

bakaliko lagos

Καλούμε την Κυβέρνηση να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της, να στηρίξει τους παραπάνω ανέργους, ειδάλλως θα δημιουργηθεί αντίδραση, κοινωνική αναταραχή και σύγκρουση με συνδικάτα των νομών μας .

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ & ΡΟΔΟΥ
Βαγγέλης Βαρνακιώτης

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button