ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Τις εργασίες συντήρησης που υλοποιούνται στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» επιθεώρησε το πρωί της Παρασκευής 27 Μαΐου , ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός , συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και την Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη.

Η πρώτη φάση των εργασιών βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης και περιλαμβάνει  συντήρηση  και αποκατάσταση  φθορών στα υφιστάμενα κτίσματα, τα οποία βρίσκονται πίσω και κάτω από την κεντρική σκηνή και πλήρη αντικατάσταση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων .

“ΧΡΥΣΟΣ

Πιο συγκεκριμένα έχουν γίνει  καθαιρέσεις, αποξηλώσεις, αποκαταστάσεις και μονώσεις  προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν οι υγρασίες στις εσωτερικές, εξωτερικές τοιχοποιίες και δώματα των κτισμάτων, αντικατάσταση των σίδηρών εξωτερικών κουφωμάτων, τοποθέτηση κλιματιστικών μονάδων στους χώρους των αποδυτηρίων-καμαρινιών και εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών χρωματισμών σε όλους τους χώρους του κηποθέατρου, ενώ έγινε και η αντικατάσταση του δαπέδου της σκηνής .

Το έργο θα παραδοθεί την προσεχή εβδομάδα και με το πέρας των καλοκαιρινών εκδηλώσεων θα συνεχιστούν οι αποκαταστάσεις  με ακόμα περισσότερες βελτιωτικές παρεμβάσεις.

“IN_AND_OUT

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την βελτιωμένη εικόνα που παρουσιάζει η σκηνή αλλά και  τα καμαρίνια και επισήμανε ότι με το πέρας των παρεμβάσεων ,το Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»  θα έχει αναβαθμιστεί ουσιωδώς.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button