ΚΡΗΤΗ

Εργα ύψους 2,5 εκ. ευρώ στο πρόγραμμα Leader του ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο

Είκοσι (20) Δημόσια Έργα ύψους 2.477.022 ευρώ εντάσσονται για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα Leader του ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Τα έργα αφορούν σε αναπλάσεις οικισμών, διαμορφώσεις μονοπατιών-διαδρομών, δράσεις προστασίας του Περιβάλλοντος, υποδομές -δράσεις Πολιτισμού-Αθλητισμού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα παραπάνω έργα υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της πρώτης προκήρυξης του προγράμματος που εξέδωσε o ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης σε συνεργασία με την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης. Όλα τα έργα είναι τοπικού χαρακτήρα και θα υλοποιηθούν στην ενδοχώρα των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρεθύμνου και Ηρακλείου.

«Πιστεύουμε στην ανάπτυξη της ενδοχώρας και στηρίζουμε την δημιουργία των αναγκαίων υποδομών που θα βοηθήσουν στην ενδυνάμωση της υπαίθρου με στόχο την παραμονή και την προσέλκυση νέων ανθρώπων που δίνουν ζωή στον τόπο», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button