ΚΡΗΤΗ

Εργα 100 εκ. ευρώ στην Κρήτη για την οδική ασφάλεια

Τελευταία ενημέρωση:

Με συνολικά έργα που θα ξεπεράσουν σε κόστος τα 100 εκατομμύρια ευρώ αρχίζει η υλοποίηση του νέου τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης για το 2018. Τα έργα αφορούν σε ολόκληρη την Κρήτη και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δημοπρατήσεις έργων για την οδική ασφάλεια και παρεμβάσεις έργων οδοποιίας και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού.

Αναφερόμενος στον νέο τρόπο δημοπρατήσεων δημόσιων έργων ο περιφερειάρχης ανέφερε ότι «ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες ηλεκτρονικές δημοπρατήσεις με τον νέο τρόπο που είναι σωστός, αλλά δεν έπρεπε να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση».

«Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι με ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την οδική ασφάλεια για όλο το νησί» σημείωσε ο περιφερειάρχης για να προσθέσει:

«Το επόμενο έργο το οποίο θα δημοπρατηθεί θα είναι η οδική ασφάλεια σε 450 σημεία ένα έργο προϋπολογισμού 35 εκ. Επίσης θα δημοπρατηθούν 10 εκ. για τον παλιό εθνικό δρόμο, όπως επίσης πάρα πολλές οδοποιίες σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Το πρόγραμμά μας θα ξεπερνά τα 100 εκ. ευρώ. Ακόμη είναι ο δρόμος στο Αρκαλοχώρι, ο «Αγιοβασιλειώτικος», συνεχίζουμε στα Χανιά με τον δρόμο Τοπολίων και ο προγραμματισμός είναι δημοπρατήσεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο και το δεύτερο εξάμηνο του 2018 θα είναι σε εξέλιξη όλα τα έργα που έχουμε προγραμματίσει».

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close