ΚΡΗΤΗ

Έρχεται μεγάλο deal από τον Ιβάν Σαββίδη στην Κρήτη


Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του τουρισμού συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.Σύμφωνα με την εφημερίδα “Νέα Κρήτη”: «Για το μεγάλο deal ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν, ο Ιβάν Σαββίδης στην Κρήτη. Πρόκειται για μια μεγάλη εξαγορά και ένα εξίσου μεγάλο επενδυτικό πλάνο στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην Αγία Πελαγία, με επίκεντρο το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα “Καψής”.

Ο επιχειρηματίας δεν είναι “ξένος” στον χώρο του τουρισμού, αφού ήδη έχει επενδύσει στο ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλάς” στη Θεσσαλονίκη.

Το ερώτημα τώρα είναι αν ο πολυπράγμων επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης, μεταξύ άλλων, της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, στις “κρητικές” δραστηριότητες του θα περιοριστεί μόνο στον ξενοδοχειακό κλάδο ή θα μπει και σε άλλους.

Για παράδειγμα στον αθλητικό χώρο της Κρήτης , όπου αναζητούνται επενδυτές για διάφορα σχέδια όπως δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων που θα μπορούν  να φιλοξενησουν και ομάδες για την προετοιμασια τους ή ακόμα και επενδύσεις σε πρότζεκτ που αφορούν τα γήπεδα γκολφ που προσελκύουν τους πιο πλούσιους τουρίστες.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Close
Close