ΚΡΗΤΗ

Επιστολή Πολάκη προς την διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ

«ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΑΜΕΣΑ τη δαπάνη των 1400 ευρώ (ή διαπραγματευτείτε καλύτερη τιμή) για να γίνει το σέρβις και ο έλεγχος από την εταιρεία που εγκατέστησε (επί ΣΥΡΙΖΑ) το ακτινολογικό εργαστήριο στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Χώρας Σφακίων !!!

Τόσες αναθέσεις έχετε υπογράψει στο όνομα του κορωνοϊου, ΕΔΩ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ;; 20 μέρες είναι στο γραφείο σας και ο κύριος Σταυράκης μάλλον είναι «ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι»!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

ΥΓ1 Υπενθυμίζω πως έχει διοριστεί (από προκήρυξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που καθυστέρησε το ΑΣΕΠ ως συνήθως) ΜΟΝΙΜΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ εδώ και 1,5 μήνα η οποία μπορεί να δουλέψει το ακτινολογικό επίσημα και νόμιμα (και όχι όπως έκανα εγώ εκ των ενόντων με το δημοτικό γιατρό και τη δημοτική νοσηλεύτρια στο πρώτο ακτινολογικό που εγκατέστησα στα Σφακιά ως δήμαρχος, στο Κτίριο που τώρα είναι το Δημαρχείο).

ΥΓ2 Νομίζω πως έχει δοθεί η άδεια από ακτινοφυσικούς και την Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας πως τηρούνται οι όροι ακτινοπροστασίας για να λειτουργήσει το Ακτινολογικό (το 2018 αν θυμάμαι καλά και μάλιστα είχαμε αλλάξει το «τζάμι» του χώρου χειρισμού και του ψηφιακού εμφανιστηρίου με βάση τις οδηγίες τους). Όποτε μάλλον δεν χρειάζεται νέα άδεια!! Σέρβις χρειάζεται όμως !

ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ !!!!!

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos

Κάντε γρήγορα, όπως με τα γάντια νιτριλίου…. (όχι με την τιμή τους βέβαια!!!).»

Σχετικά άρθρα

Back to top button