Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕπίσκεψη του υπουργού τουρισμού στον δήμο Αγίου Νικολάου

Επίσκεψη του υπουργού τουρισμού στον δήμο Αγίου Νικολάου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

“Μεγάλη τιμή, αποτελεί για ένα κατεξοχήν τουριστικό δήμο, να υποδέχεται για πρώτη φορά Υπουργό Τουρισμού, γεγονός που καταδεικνύει ότι η κυβέρνηση μας λογαριάζει”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, υποδεχόμενος στον δήμο, τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη, υπογραμμίζοντας ότι κεντρικό ζητούμενο, παραμένει η έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, με ήρεμες κινήσεις, προκειμένου να υπάρξει  ανάλογη προετοιμασία για τα χρόνια που ακολουθούν.

mechanical adv 2021

Ο Δήμαρχος έθεσε στον κ. Θεοχάρη, το αίτημα για την ανωτατοποίηση της ΑΣΤΕΚ και την ουσιαστική αναβάθμιση με την ένταξη της, σ΄ ένα από τα δύο Πανεπιστήμια της Κρήτης, κάτι που στερείται όπως είπε η χώρα, ενώ στοχεύει στον τουρισμό υψηλής ποιότητας.

apostolakis adv 2

Επίσης αναφέρθηκε στην δημιουργία υποθαλάσσιου καταδυτικού πάρκου, σε εγκεκριμένο χώρο, στην αγορά πλοίου από την ΔΑΕΑΝ και την αδυναμία πόντισης του, καθώς και στην αναγκαιότητα εκπόνησης μελετών, γεγονός που αποτελεί τροχοπέδη όπως υποστήριξε, στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής. Τέλος υπήρξε αναφορά για ζητήματα που σχετίζονται με τα τέλη παρεπιδημούντων – διανυκτέρευσης καθώς και με θέματα που σχετίζονται με την διαχείριση των παραλιών.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζερβός, οι απαντήσεις που πήρε από τον υπουργό στα παραπάνω θέματα, είναι σαφείς, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι με την βοήθεια του υπουργείου και της κυβέρνησης, θα υπάρξει περαιτέρω στήριξη του τουριστικού προϊόντος.

Με την σειρά του ο Υπουργός Τουρισμού, σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων ανέφερε : ”Οι μέρες που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικές για τον ελληνικό τουρισμό, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στο σημείο αφετηρίας για την φετινή χρονιά.

Η χώρα μας ,με την έως τώρα επιτυχία που είχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, είναι στην πρωτοπορία και του ανοίγματος και της επόμενης μέρας. Αυτό θα είναι το εφόδιο μας, για να πείσουμε τον κόσμο να έρθει και να περάσει όμορφες και ασφαλείς στιγμές στην χώρα μας. Το ευχάριστο από την πρώτη ημέρα του ανοίγματος, είναι ότι τα όποια μικρά ζητήματα ανέκυψαν, επιλύθηκαν άμεσα, και διαπιστώνουμε ότι υπάρχει διάθεση, να ταξιδέψει ο κόσμος. Κάθε τουρίστας που θα ταξιδέψει και θα γυρίσει ασφαλής στο σπίτι του, θα γίνει ένας πρεσβευτής της ποιότητας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Γι αυτό όλοι μαζί με συνεργασία, με τις δημοτικές – περιφερειακές αρχές, με τους εργαζόμενους στον τουρισμό, θα καταφέρουμε ν΄ ανεβάσουμε την ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος.

Στην συνάντηση, παρέστησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γ. Καλογεράκης, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Ν.Κοκκίνης, ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Μ. Φαρσάρης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Γ. Μελισσουργάκης, αντιδήμαρχοι κ.α.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble