ΚΡΗΤΗ

Επίσκεψη Τσίπρα στον Αγιο Νικόλαο | Ο Σύλλογος Νοσηλευτών ΕΣΥ Λασιθίου αποκλείστηκε από την σύσκεψη φορέωνΤο ΔΣ του Συλλόγου Νοσηλευτών ΕΣΥ Λασιθίου εκφράζει τη διαμαρτυρία του για τον αποκλεισμό του από τη σύσκεψη φορέων που έγινε την Πέμπτη 15/7/2021 κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στο νομό Λασιθίου, όπου από τους παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε επιλεκτικά εκπρόσωπος μόνο των νοσοκομειακών ιατρών του ν. Λασιθίου.

Οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες των Νοσοκομείων του ν. Λασιθίου κάνουν μεγάλη προσπάθεια για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε δύσκολες συνθήκες υποστελέχωσης, αφού το ποσοστό κάλυψης των οργανικών θέσεων σε μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό στα Νοσοκομεία του νομού Λασιθίου είναι 59% από τα μικρότερα στη χώρα. Παρόλαυτα γίνεται μεγάλη προσπάθεια από το νοσηλευτικό προσωπικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας εδώ και ενάμισι χρόνο. Όμως η κυβέρνηση δεν προχωρά στην ικανοποίηση των πολύχρονων και δίκαιων αιτημάτων μας, που είναι κυρίως η ασφαλιστική ένταξη στα ΒΑΕ, η μονιμοποίηση των συμβασιούχων με μετατροπή των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου, οι προσλήψεις μόνιμων και η μισθολογική αναβάθμιση του νοσηλευτικού προσωπικού.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα παραπάνω και άλλα επι μέρους θέματα θέλαμε να θέσουμε στον κ. Τσίπρα ως Σύλλογος Νοσηλευτών ΕΣΥ ν. Λασιθίου, αλλά δεν μας δόθηκε η δυνατότητα λόγω του αποκλεισμού μας από τη συνάντηση, κάτι που ελπίζουμε να μην επαναληφθεί  σε επόμενη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο νομό.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button