ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθηγητή Άγγελου Συρίγου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών στο Ηράκλειο. Τον κ. Υφυπουργό υποδέχτηκε ο Πρύτανης του Ιδρύματος, καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθηγητής Άγγελος Συρίγος, συνοδεία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητή Γεώργιου Μ. Κοντάκη, του Αντιπρύτανη Οικονομικών και Υποδομών, καθηγητή Κωνσταντίνου Σπανουδάκη και του Αντιπρύτανη Προγραμματισμού, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητή Δημήτριου Μυλωνάκη, πραγματοποίησε μία σύντομη περιήγηση σε Τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης όπου ξεναγήθηκε από τους Πρόεδρους των Τμημάτων.

“ΧΡΥΣΟΣ

Στη σύσκεψη που ακολούθησε στην Αίθουσα της Συγκλήτου του Ιδρύματος, παρευρέθηκαν, εκτός από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη, ο Αντιπρύτανης Οικονομικών και Υποδομών, καθηγητής Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο Αντιπρύτανης Προγραμματισμού, Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητής Δημήτριος Μυλωνάκης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, καθηγητής Εμμανουήλ Στρατάκης, ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, καθηγητής Γεώργιος Κοχιαδάκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, καθηγητής Θεόδουλος Γαρεφαλάκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής, καθηγητής Αλέξανδρος Γεωργακίλας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών, καθηγητής Ιωάννης Τζίτζικας, ο Πρόεδρος του Τμήματος Βιολογίας, καθηγητής Κρίτωνας Καλαντίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας, καθηγητής Δημήτριος Άγγλος, η Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών, καθηγήτρια Μαρία Βαμβακάκη και η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Ευδοξία Καψαλάκη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε εκτενώς για το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ιδιαίτερα για «θέματα ζωτικής σημασίας για το Ίδρυμα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πρύτανης. Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Κρήτης , τα νέα δεδομένα στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και το νέο νομικό πλαίσιο. Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρύτανης του Ιδρύματος πρόσφερε στον κ. Υφυπουργό αναμνηστικά δώρα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

“IN_AND_OUT

Από την Πρυτανεία του ΠΚ

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button