Κρήτη

Επίσκεψη του Δντή ΔΔΕ Λασιθίου στις σχολικές μονάδες της Νεάπολης

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επίσκεψη του Διευθυντή της ΔΔΕ Λασιθίου κ. Κατσαγκόλη, της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων κας Δρετάκη και του Υπευθύνου ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Λασιθίου κ. Ορφανάκη στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Νεάπολης και στο ΕΠΑΛ Νεάπολης.

Έγινε συζήτηση με τους/τις εκπαιδευτικούς για τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα και ακολούθησε ενημέρωση για την κατάσταση των σχολικών κτηρίων μετά και τις μετασεισμικές δονήσεις. Επίσης, συζητήθηκε και το θέμα της επικείμενης μετακίνησης όλων των σχολικών μονάδων στο ΕΠΑΛ Νεάπολης όπως και πραγματοποιήθηκε περιήγηση στους υφιστάμενους χώρους και στις εγκαταστάσεις των τριών σχολικών μονάδων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι επισκέψεις του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα συνεχιστούν και στις άλλες σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.

Εκ της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου


kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button