ΚΡΗΤΗ

Επίσκεψη του δημάρχου στα έργα που εκτελούνται στον δήμο Αγίου ΝικολάουΤα έργα που εκτελούνται στα όρια του Δήμου Αγίου Νικολάου, επισκέφθηκε σήμερα (7/3) ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος από τον Γ.Γ του Δήμου κ. Γιάννη Στεφανάκη.

Επίσκεψη του δημάρχου στα έργα που εκτελούνται στον δήμο Αγίου Νικολάου 1

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την πορεία υλοποίησης των έργων (πλατεία Βερντέν Νεάπολη, πεζοδρόμια Ελούντας, νεκροταφείο Αγίου Γεωργίου Ελούντας), εκφράζοντας την βεβαιότητα, ότι  θα ολοκληρωθούν μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Με τις παραπάνω εργολαβίες αλλά και αυτές που ήδη εκτελούνται στα δημοτικά διαμερίσματα : Καλού Χωριού – Πρίνας και Κρούστα, όπως ο ίδιος τόνισε, φανερώνεται η έμπρακτη στήριξη της δημοτικής αρχής προκειμένου ν΄αντιμετωπιστούν πρωτίστως ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη.

Επίσκεψη του δημάρχου στα έργα που εκτελούνται στον δήμο Αγίου Νικολάου 2

Παράλληλα αξίζει να επισημανθεί ότι -όπως κατ΄επανάληψη έχει δηλώσει ο ίδιος-  με την υποβολή προτάσεων που υπάρχουν για τα μεγάλα έργα υποδομών θα γίνει αντιληπτή έτι περισσότερο στο εξής, η δουλειά που έχει γίνει μέχρι σήμερα από τις υπηρεσίες του δήμου.Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close