Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕπίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Δήμο Σητείας

Επίσκεψη του Δημάρχου Ιεράπετρας στον Δήμο Σητείας

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Μακρύ Γιαλού, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκη, στον Δήμαρχο Σητείας, κ. Γεώργιο Ζερβάκη, όπου συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας, κ. Σταύρο Συλλιγαρδάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την Πράξη «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάσταση επεξεργασίας και διάθεση λυμάτων των παραλιακών οικισμών Κουτσουρά, Μακρύ Γιαλού Δήμου Ιεράπετρας και Ανάληψης Δήμου Σητείας Π.Ε. Λασιθίου» ποσού 1.600.000€ αλλά και η συζήτηση θεμάτων μείζονος σημασίας για τους δύο Δήμους, όπως ο ΒΟΑΚ, ο ΝΟΑΚ, οι επιπτώσεις της πανδημίας,  η υποστελέχωση του ΕΛΤΑ Μακρύ Γιαλού κ.α.

mechanical adv 2021

Στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:

apostolakis adv 2

«Μέσα από την στενή συνεργασία επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη των δύο δήμων σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα απαραίτητα για την εξέλιξη του τόπου.

Διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις τόσο των ώριμων έργων, όσο και των απαιτούμενων μελετών που αφορούν τον ΒΟΑΚ και τον ΝΟΑΚ.

Δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε από τις τελευταίες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης, αλλά θα πρέπει να επιδιώξουμε να μας αποδείξουν εμπράκτως ότι θα υλοποιηθούν οι υποσχέσεις τους μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, έτσι ώστε να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα όλου του νομού Λασιθίου.

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Σητείας, κ. Γεώργιο Ζερβάκη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Σητείας, κ. Σταύρο Συλλιγαρδάκη για τη σύμπνοια απόψεων και συνεχίζουμε την προώθηση κοινών υποθέσεων που αφορούν τους δύο Δήμους.»

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble