Τρίτη, 20 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΕπίσκεψη Θραψανιώτη στον νέο διοικητή πυροσβεστικής Λασιθίου

Επίσκεψη Θραψανιώτη στον νέο διοικητή πυροσβεστικής Λασιθίου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου  επισκέφτηκε ο βουλευτής Λασιθίου  του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλης Θραψανιώτης για μια πρώτη γνωριμία με τον νέο Διοικητή Νικόλαο Μητσιογιάννη και να του ευχηθεί καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου κ. Κωνσταντίνος Γεροδήμος και η συντονίστρια της ΟΜ Αγίου Νικολάου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Μαρία Καφετζάκη.

Στην συζήτηση που είχαν, αναφέρθηκαν στις ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας λόγω covid, στα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, στο θέμα της στέγασης των υπηρεσιών και στις  σημαντικές προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν για την ενίσχυση του σώματος με μόνιμο και εποχικό προσωπικό. Οι πυροσβέστες υπηρετούν εικοσιτετράωρες υπηρεσίες περιπολίας σε πολλά μέρη του Νομού και στα περισσότερα από αυτά δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι για την στέγασή και την εξυπηρέτηση βασικών αναγκών τους εν ώρα υπηρεσίας. Η δημιουργία πυροσβεστικών κλιμακίων και οι  υποδομές στέγασης τους σε φυλάκια είναι ένα από τα ζητούμενα.

mechanical adv 2021

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στο άρτιο και αναντικατάστατο έργο των πυροσβεστών που υπηρετούν στο νομό  και  υποσχέθηκε ότι θα συμβάλλει με κάθε μέσο ώστε να μπορεί η υπηρεσία να επιτελεί απρόσκοπτα το έργο της, αλλά και για να βελτιωθεί η καθημερινότητα εργασίας των πυροσβεστών που δίνουν διαρκή μάχη για την προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble